Het verhaal achter Ja tegen Nu

  • Home
  • Het verhaal achter Ja tegen Nu
Maak kennis met onstitle_shape 1

Het verhaal achter Ja tegen Nu

In 2013 heb ik Ja tegen Nu opgericht in 2013. Vanuit de jarenlange ervaring als HR/Loopbaan professional en Teamcoach kwam ik in contact met het Systemisch Werk. Deze eerste ontmoeting was overweldigend. Het was niet alleen liefde op het eerste gezicht, het betekende ook een ommekeer in mijn manier van werken. De doeltreffendheid en effectiviteit van dit werk was zo sterk dat het onmogelijk voor was om dit pad niet verder op te gaan. Ik doorbrak patronen in mijn eigen leven en groeide naar een groot vertrouwen in mezelf én in het leven. Ondanks dat dit totaal niet in de verwachting lag nam ik ontslag van de werkgever waar ik eerst dacht mijn pensioen te gaan halen. De wereld lag voor me open.

Ik doorbrak patroon na patroon, zowel in mijn privéleven als op werkgebied. Dankzij dit prachtige werk, dat ik door de jaren heen aangevuld en verrijkt heb met mijn eigen levenservaring en wijsheid heb ik mogen bijdragen aan de verandering van levens van vele mensen en organisaties. De combinatie tussen mijn kennis en ervaring in organisaties en het systemisch werk blijkt telkens weer heel krachtig te zijn. We hebben vaste opdrachtgevers en steeds opnieuw weten werkgevers ons te vinden wanneer ze ondersteuning zoeken in ontwikkelingsvraagstukken.

In de loop van de jaren ontstond een vast team met samenwerkingspartners en in 2016 richtte ik de Ja tegen Nu Academie op. Een plek waar ik samen met mijn collega’s vooral leiders, coaches en andere begeleiders train om dit prachtige werk verder de wereld in te brengen. Inmiddels is Ja tegen Nu stevig geworteld en hebben we met ons werk in het Zuiden onze plek bekrachtigd.

Onze missie is om patronen te doorbreken. Patronen die leiders, organisaties en mensen die deze organisaties vormen in de weg staan om het leven en het potentieel ten volle te leven. We zijn allemaal bedoeld om deze krachtige innerlijke vrijheid te ervaren. Hier willen we ons nog graag jaren voor inzetten, met 1 grote berg liefde!

Ja tegen Nu Systemisch Organisatieadvies, Coaching & Trainingtitle_shape

Ja tegen Nu in cijfers

jategennu coaching icon coaches

387

Mensen gecoacht
jategennu coaching icon ervaring

25

Jaar ervaring
jategennu coaching icon berg

1

berg liefde
Ons teamshape title_shape 1

Ontmoet Ja tegen Nu

jategennucoaching ons team nicki van heugten
+

Nicki van Heugten

Directie, Systeemopsteller, Organisatieadviseur, Trainer & Coach
jategennucoaching ons team ariane van heijningen
+

Ariane van Heijningen

Organisatieadviseur, Trainer & Coach
jategennucoaching ons team anne marie kemps
+

Anne-Marie Kemps

Coach & Systeemopsteller
SusanWillems
+

Susan Willems

Teambegeleider, Trainer & Organisatieadviseur
jategennucoaching ons team katja urlings
+

Katja Urlings

Teamcoach en Coach
jategennucoaching ons team saskia steijns
+

Saskia Steijns

Officemanager
Hedi Manderfeld
+

Hedi Manderfeld

Organisatieadviseur, Trainer & Coach
shapes
shapes
shape
0
    0
    Winkelwagen
    Lege winkelwagen
    Terug naar Ja tegen Nu - Home